profil: drops81

pierwszą dodał: 21.08.2009
  • Sphinx

miejscowość: Bydgoszcz, dodana 21.08.2009, 10:49
    • jakość / ceny

Całkiem niezła, ale daleko jej do ideału

Wystrój nie najgorszy, ale szczęka nikomu nie opadnie :) Zgodzę się z dtpolonia, że shoarma z kurczaka zapiekana serem jest idealna, bardzo duże porcje to też znak rozpoznawalny tej restauracji. Ceny troszkę powyżej przeciętnych barów z kebabem, czyli nieźle. Polecam, byle nie za często, bo ile można jeść shoarmę :)

• Naleśnikarnia Manekin

miejscowość: Bydgoszcz, dodana 21.08.2009, 10:36
    • jakość / ceny

Najlepsze naleśniki w mieście!

Jest to mój ulubiony lokal, naleśniki przepyszne zwłaszcza "kebabowy" chyba nr 12 :) Ceny bardzo przystępne, obsługa bardzo dobra, kiedyś czas oczekiwania na danie był niezadowalający, ale teraz już w 15 minut się uwijają. Jedynym minusem jest popularność tej restauracji, przez co ciężko w nim o dobre miejsce, a czasem nawet o jakiekolwiek miejsce.

• Green Way

miejscowość: Bydgoszcz, dodana 21.08.2009, 10:29

Bardzo dobry wegetariański lokal

Wystrój nie pozostawia złudzeń, nie jest to miejsce na romantyczną kolację, a zwykła tania jadłodajnia :) Ceny są stosunkowo niskie, za 10 zł można się porządnie najeść, ja jestem fanem gulaszu meksykańskiego, ale inne potrawy też są niczego sobie. Obsługa faktycznie raz mi podpadła, zapomnieli o moim zamówieniu, a później na dodatek dali mi inne dodatki i specjalnie nie wykazali skruchy, ale czego wymagać od baru tej klasy.

Ładowanie wyników...