diaboliq360 6 recenzji
06.04.2013, 16:17 napisał:Najlepsza pizza w Toruniu
Zamawiałem kilka razy. Pizza, jeżeli chodzi o Toruń, to w moim uznaniu najlepsza w mieście. Zawsze przyjeżdżała ciepła. Jest delikatna i nie tak tłusta jak inne robione na szybko. Szybki dowóz, cena trochę wysoka, ale jakoś rekompensuje (dobre składniki, nie najtańsza szynka) i sos pomidorowy - drugiego takiego nie jadłem, wyśmienity. Jeżeli już namówię dziewczynę na pizzę, to tylko z Montenegro chce.
Zarlok44 4 recenzje
16.09.2012, 16:58 napisał:Pseudopizza
Pizza ma za mało dodatków, czuć w smaku samo suche ciasto. Sałatki niby duże, ale jak się zacznie jeść to od razu widać dno talerza i jakby niedokończone, sosy bywają za rzadkie, już te ze słoika są lepsze, kebab to porażka, wszędzie czuć palonego kurczaka i po wyjściu i tak byłem głodny. Oszczędzają na porcjach, muzyka jakiś koszmar, wystrój jak w składzie pkp z zepsutą klimatyzacją albo wieje jak na tureckim wygwizdowie albo duszno jak na pustyni.
0 z 2 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
martin82ccc 1 recenzja
05.05.2012, 20:58 napisał:Najlepsza pizza w Toruniu
Najsmaczniejsza pizza w Toruniu!
Polecam pizze Ahmed, Alecanti, Milord (z rokpolem) i MISTER (mięsna)!!!
Przesłodka, sycąca, cudownie smakuje, :) bardzo dobry ser!!!
Obsługa rewelacyjna (pozdrowienia dla blondyneczek z Monte :*).
Wystrój na odpowiednim poziomie. Nic więcej nie potrzeba.
Generalnie trochę drogo (pizza tylko 32 cm średnio po 19 zł) no, ale ja uważam, że warto. :)
W Toruniu można ją zjeść lub zamówić z dwóch miejsc: na Boboli i na Rubinkowie.
Kebab też dobry, ale trochę za mały i za drogi, no i wyłącznie z kurczaka.Data wizyty w lokalu: 05 maja 2012, godz. 20:551 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
Edka 1 recenzja
22.02.2012, 21:48 napisał:Smacznie
Pizza bardzo mi smakuje (sosy do niej również). Może i nie jest to pizza włoska, ale w porównaniu z innymi pizzeriami, według mnie nie ma sobie równych.
Kebaby mi smakują - chociaż do ilości składników również muszę się przyczepić - gdyż nie są adekwatne do wygórowanej ceny...
Ogólnie ceny w menu wzrosły - ale doskonale wiemy, czym jest to spowodowane.Data wizyty w lokalu: 22 lutego 2012, godz. 21:001 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
Torunianka_Ewa 12 recenzji
25.10.2011, 16:01 napisał:Najlepsza pizza w Toruniu
Najczęściej zamawiam tam pizzę na wynos. Jednak kilka razy zdarzyło mi się także zjeść w samym lokalu. Lokal jest bez szału, ani brzydki ani ładny. Obsługa jest miła i sprawna.
Moim zdaniem i zdaniem moich znajomych pizza jest tam najlepsza w Toruniu. Ja osobiście uwielbiam pizzę "Rossa", czyli z kurczakiem i pomidorami. Kiedy zamawiam pizzę na dowóz zawsze przyjeżdżała ciepła.
Prócz pizzy warto tam także spróbować kiełbaski.1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
lidia-waw 7 recenzji
03.09.2011, 18:52 napisał:Pseudo Pizzeria
Mając ochotę na pizzę, wybrałam się do owej pizzerii. Niestety trafiło mnie brak obsługi - menu musiałam wziąć z baru i zamówić również przy barze - opieszałość obsługi. Pizza smakowała jak to na typowym osiedlu - nie czułam tam Włoch - polska zapiekanka. Kelnerki są nieelegancko ubrane. Muzyka - techno tureckie. Wystój bardzo minimalistyczny, żadnego charakteru. Ceny odpowiednie do jakości. Nie polecam.
2 z 2 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
bartszatki 14 recenzji
19.07.2011, 15:58 napisał:Pyszna pizza
Doskonała pizza, jedna z niewielu tak dobrych w mieście.
Ciekawy klimat, lokal po bodajże starym sklepie Społem lub innym komunistycznej instytucji. Przygotowanie naszej pizzy odbywa się na naszych oczach. Polecam na lunch, jak i weekendowy obiad. Dowóz też szybko i sprawnie.0 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
oscian 1 recenzja
20.02.2011, 14:51 napisał:Lokal..nie wiem nie byłem i pewnie się nie wybiorę, pamiętając smak pizzy..
Tragedia...wielka tragedia... pizza nie ma żadnego smaku. Całe szczęście, że mogła być dostarczona od razu i była ciepła, ale i tak smakuje jak karton wsadzony w mikrofalówkę. Sos - zero, myślę, że to kupiony w polo słoik sosu pomidorowego z dodatkiem bazylii, ser - nawet nie podejmuję się oceny...Spędziłem we Włoszech ponad 4 lata - zwykłe ciasto, sos pomidorowy, czosnek i ser pecorino z domieszką parmigiano. Pizza na zero...
Data wizyty w lokalu: 20 lutego 2011, godz. 14:000 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
przemas999 5 recenzji
08.02.2011, 01:34 napisał:Kebab - tendencja spadkowa
Do lokalu zdarza mi się wpadać na kebaba lub pizzę. W skali kilku lat zauważam jednak, że jakość kebaba spada (dużo cebuli i pomidora, a mięsa jak na lekarstwo). Oczywiście ich świetna bułka pozostaje ta sama, ale ilość składników drastycznie spada, a cena ciągle ta sama - 10 zł, co swoją drogą uważam za lekką przesadę. Na pizzę nie narzekam, bo jest dobra, aczkolwiek ich czerwony sos do pizzy błaga o pomstę od nieba (chyba, że ktoś lubi koncentrat pomidorowy na pizzy). Miłym akcentem jest ładna obsługa i to, że sprawdzają dowody osobiste, jeśli mają młodych klientów, którzy zamawiają alkohol. Do punktów ujemnych zaliczam to, że zdarzyło mi się kiedyś czekać dłuższy czas na zamówienie, po czym musiałem powtórzyć to, co zamawiałem, bo kelnerka go nie zapisała.
2 z 2 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
kasiag83 1 recenzja
28.01.2011, 13:59 napisał:Brak słów
Zamawiałam pizzę przez dłużą chwilę tłumacząc gdzie w Toruniu jest starówka :). Po godzinie zadzwoniłam zapytać, kiedy dojedzie? Niemiły głos męski w słuchawce odpowiedział, że nie dojedzie, ponieważ ją odwołałam. Próbowałam Panu wytłumaczyć, że przecież nie dzwoniłam do niego celem odwołania zamówionej pizzy. Usłyszałam "odwołana" i ani przepraszam, ani czy możemy coś dla Pani zrobić. Jeśli tak wygląda obsługa w tej pizzerii, to ja dziękuję i nie polecam.
Data wizyty w lokalu: 28 stycznia 20111 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
ostatnio dodane
bądź pierwszy