Myszcia 4 recenzje
21.05.2013, 18:25 napisał:Wyśmienity lokal z klasą
Mieliśmy okazję sprawdzić kuchnię w restauracji W Międzyczasie.
Muszę zaprzeczyć poprzednim opiniom na temat przeciętności.
Obiad podany był w niespotykanym i niebanalnym stylu a jego wyśmienity smak pamiętam do dnia dzisiejszego. Gratulujemy pomysłów i doboru dań.
Poza tym lokal urządzony jest oryginalnie i z klasą - stonowane i przyjemne brązy-beże. Można też odpocząć na ogródku wśród zieleni a dla dzieci jest PLAC ZABAW co jest rzadko spotykane.
Obsługa miła i profesjonalna.
Polecam :).Data wizyty w lokalu: 11 maja 2013Czy ta recenzja jest przydatna?
gregor07 1 recenzja
07.04.2013, 21:48 napisał:Bardzo przeciętny obiad
W naszym przypadku menu minęło się z rzeczywistością. Marchewka miała być glazurowana, a dostałem gotowaną; sos miał być borowików, a był zwykły do mięsa z dodatkiem czterech kawałeczków jakiegoś grzyba.
Czas oczekiwania ponad przeciętną, ale może to wina organizacji; jedna osoba w roli kelnerki, kasjerki...
Nie będę wymieniał wszystkich szczegółów, ale ogólne wrażenie to - po prostu bardzo przeciętny obiad.0 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
Silver400 2 recenzje
05.04.2013, 18:29 napisał:Najlepsza kawiarnia w Tychach
Do "W międzyczasie" przychodzę regularnie i cały czas jestem zadowolony. Wbrew poprzednim opiniom, stoliki są czyste a obsługa profesjonalna. Wystrój ciekawy, ładny z dobrze dobraną muzyką tworzy miły klimat miejsca. Można przyjść, porozmawiać, napić się, a ostatnio nawet zjeść. Pizza dobra, ale bez rewelacji, śniadania, choć porcje średniej wielkości, są bardzo dobre.
Jedyne zastrzeżenia mam do kanapek, w tygodniu wieczorem są po prostu nieświeże (z weekendu), odgrzane w mikrofalówce, przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Bogata karta napojów i drinków, choć jeśli chodzi o te ostatnie to nie zawsze ich skład jest taki sam, cóż zdarza się.1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
Intermis 4 recenzje
31.12.2012, 12:45 napisał:Smacznie i przytulnie
W ww. miejscu jadłam zarówno pizzę jak i deser. Pizza smaczna i bardzo atrakcyjna wizualnie. Deser tj. gorąca czekolada, tiramisu i torcik firmowy pięknie podane i smaczne. Lokal jest bardzo ładnie urządzony, spokojny i cichy. Idealne miejsce na randkę czy spotkanie z przyjaciółką. Miła obsługa, duży parking, wi-fi.
1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
meteor51 8 recenzji
08.11.2012, 11:28 napisał:Oprócz błękitnego nieba...
Zmęczony i śpiący, wracając z pracy, zatrzymałem się przy lokalu z myślą o kawie i jakiejś przekąsce. Klientów było niewielu, więc mogłem wybrać sobie stolik, ale wbrew jednej z poprzednich opinii, wszystkie jak na złość były czyste i schludne. Fakt, trzeba było momencik zaczekać na obsługę, ale nie był to czas, który mógłby zniechęcić. Ponadto kelnerka była uśmiechnięta i miła - może to już nie ta z lipca? Zamówiłem kawę americano i kanapkę funghi na ciepło.
Jakkolwiek kanapka była zwyczajnie dobra, tak kawa okazała się wręcz znakomita, do tego stopnia, że pofatygowałem się jeszcze na miejscu sprawdzić w internecie, co to za marka (w lokalu jest WiFi - to już prawie standard, ale wciąż zaliczany do atutów). Muzyka adekwatna dla kawiarni. Nie jakieś radio, w którym co chwilę można usłyszeć reklamy płynów do higieny intymnej. Płyta. Albo kapela na zapleczu. Nieistotne, ważne, że przyjemnie spędziłem te pół godziny. Rachunek bardzo przyzwoity, choć ceny konkretnych potraw typu pizza, czy makarony, wydały mi się nieco wysokie. Ale może po prostu za mało zarabiam ;).
Podsumowując, lokal zdecydowanie godny polecenia. Ja tam na pewno wrócę, choćby ze względu na samą kawę, która mi się teraz śni po nocach. I już wiem, gdzie zapraszać koleżanki na kawę :).
Oprócz błękitnego nieba, nic mi "W międzyczasie" nie było trzeba.Data wizyty w lokalu: 07 listopada 2012, godz. 15:001 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
Iness81 1 recenzja
03.10.2012, 10:13 napisał:Moje miejsce!
Wybrałam się do Kawiarni z koleżankami po raz 3. Jak wrażenia? Jak zawsze na najwyższym poziomie. Wystrój idealny jak na kawiarnię przystało, miejsce na loży przytulne, niestety jak dla mnie muzyka zbyt głośna, aczkolwiek pasująca do lokalu. Co do jedzenia - perfekcyjne! Zdecydowałam się spróbować i nie żałuję ani trochę. Koleżanki wzięły kanapki z łososiem oraz mozzarellą, natomiast ja spróbowałam makaronu ze szpinakiem. Porcje GIGANTYCZNE jak za taką cenę. Obsługa? Bardzo miła, życzliwa. Trafiłyśmy chyba na największy ruch, mimo to zostałyśmy obsłużone bardzo szybko. Miałyśmy przyjemność być obsługiwane zarówno przez Panią jak i Pana kelnera w tym i poprzednich dniach. Jak zawsze pogodni i uśmiechnięci. Nic więcej nie potrzeba! Ponadto zrobiono nam specjalnie na nasze zamówienie Grzane Piwo! Co mnie bardzo ucieszyło?! Poinformowano nas o wprowadzeniu w najbliższym czasie nowego menu. SUPER! Na same słowo PIZZA pociekła nam ślinka. Jestem zniesmaczona tylko krytyką moich poprzedników. Jak dla mnie to po prostu zwykły atak na tak idealne miejsce w Tychach. Do lokalu zajrzę jeszcze na 100%. Polecam każdemu to miejsce na chłodne i nadchodzące zimowe dni. POWODZENIA!
Data wizyty w lokalu: 30 września 20121 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
kamilka78 3 recenzje
01.10.2012, 23:37 napisał:Nowe miejsce w Tychach
Wybrałam się ostatnio z koleżanką do bardzo reklamowanej w mieście kawiarni "W międzyczasie", po raz pierwszy byłam tam miesiąc temu z dzieckiem moja opinia po dwóch wizytach: po raz pierwszy bardzo ucieszył mnie superplac zabaw dla dzieci, ale kawa TRAGEDIA po raz drugi na kawe się nie zdecydowałam tylko na colę, ale odrzucił mnie brud na stolikach! Nie miała okazji jeszcze nic jeść, ale podsumowując: kawiarnia ma duży potencjał, ale jak często bywa zawala obsługa: kelner, który zamiast obsługiwać i dbać o czystość stolików (a miał ku temu okazje) woli dyskutować z kolegami przy barze, żeby uregulować rachunek trzeba było go długo szukać... Ze względu na plac zabaw myślę, że zdecyduję się na kolejną wizytę aby wypróbować jedzenie (czym chętnie podzielę się z gastronautami) natomiast namawiam do upomnienia obsługi do większej dbałości o klienta! Duży plus za bardzo czyste i ładne toalety!
Data wizyty w lokalu: 29 sierpnia 20121 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
joanna.k 3 recenzje
12.09.2012, 17:32 napisał:W międzyczasie wpadnę jeszcze raz!
Miałam okazję zasmakować jedzenia spoza karty, które serwują i mam tu na myśli catering, jak i byłam gościem na organizowanej tam imprezie - naprawdę pierwsza klasa! Coś innego i bardzo smacznego, typu: mięso z brokułami, pasztet, rybka w occie, zapiekany makaron - dużo by można wymieniać.
Jedzenie z karty także przepyszne - tarta, krem portugalski, kanapki, desery - polecam ciasto cytrynowe i TIRAMISU!
Z czystym sumieniem polecam tę knajpę znajomym - ze względu jedzenia, lokalizacji, obsługi, atmosfery tam panującej! Ja sama na pewno tam wrócę.
Jednak muszę zgodzić się z poprzednią wypowiedzią - impreza trafiła nam w najbardziej gorące dni lata i brak klimatyzacji w środku jest największym minusem lokalu. Niestety, goście byli cali mokrzy, bo nie dało się wytrzymać... Owszem, otwarte były okna i drzwi i lekki przewiew był, jednak to niewystarczająco (w tym momencie szczerze współczuję obłudze pracującej w takim cieple!). Mam nadzieję, że ktoś zwróci na to uwagę i naprawi ten "błąd" - wiem, że idzie zima, ale na przyszły rok miło będzie wrócić do klimatyzowanego lokalu!0 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
zgubol5 1 recenzja
05.09.2012, 16:12 napisał:Przyjemnie i miło
Witam, odwiedziłem ten lokal zupełnie przypadkiem (było to jakoś w połowie lipca). Co mnie zaskoczyło to bardzo miła, ładna i życzliwa obsługa (Pani) w ekspresowym tempie i z uśmiechem na twarzy przyniosła nam kartę menu. Ja sobie zamówiłem creme brulee, natomiast moja dziewczyna ice coffe oraz szarlotkę z gałką lodów,cóż krótko jedzenie bardzo smaczne, ładnie podane i co zaskakujące bardzo szybko. Bardzo ładny wystrój lokalu, chociaż tutaj jedyna wielka wada lokalu brak klimatyzacji, czułem się jakbym wszedł do sauny lub kotłowni. Na koniec podsumowanie: lokal mnie zaskoczył pozytywnie mam nadzieję jak kiedyś tam wpadnę, że będzie równie przyjemnie.
0 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
penelopa87 5 recenzji
01.08.2012, 08:54 napisał:Przyjemnie i smacznie
Witam, w weekend zawitałam do tej kawiarni z rodziną, było nas dość sporo i usiedliśmy na zewnątrz. Na kartę długo nie czekaliśmy, na obsługę też nie mogliśmy narzekać - sympatycznie i życzliwie. Ponadto, wszystko, co zamówiliśmy zostało przyniesione nam szybko - i tak kawki bardzo smaczne, ciasta tak samo, lody także, później niestety się rozpadało, ale i tak nie zostaliśmy zapomnieni. Miła lokalizacja i wystrój - pewnie lepiej pod wieczór, gdy pozapalane są światla dookoła, ale to na pewno sprawdzimy przychodząc tam kolejny raz. Gorąco polecam!
Data wizyty w lokalu: 29 lipca 20120 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
ostatnio dodane
bądź pierwszy