Nowe zasady dotyczące cookies

Ta strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o Polityce Cookies. i odwiedź stronę wszystkoociasteczkach.pl.

Doner Kebab

gdzie jesteś? województwo: warmińsko-mazurskie miejscowość: Giżycko
3.3
liczba opinii: 3 oceny szczegółowe

to ulubiony lokal 0 gastronautów

do tego lokalu wybiera się 0 gastronautów

ul. Kolejowa 24 11-500 Giżycko (obok Biedronki)
tel: (87) 429-32-21
typ lokalu: bar typ kuchni: kebab cena dania głównego: poniżej 20 zł

opinie gastronautów (3)

  • ukulelebumbum 5 recenzji

    07.01.2014, 13:48 napisał:
    • jedzenie
    • wystrój
    • obsługa
    • jakość / ceny

    Wciąż zaskakująco dobry kebab

    Trafiłem tam przypadkiem błądząc po Giżycku i szukając w niedzielę otwartego lokalu z jedzeniem - trafiło na Donera. W środku bardzo gorąco - współczuję pani za ladą. Na zewnątrz 2 lub 3 drewniane stoliki.

    Kilka minut czekania i kebab gotowy - z wołowiną, warzywami do wyboru i łagodnym sosem. No może tego sosu było za dużo, bo nieco się wylewał z bułki.

    Mimo, że nie jestem zwolennikiem takich dań, to muszę przyznać, że mi smakowało i z chęcią zjadłbym jeszcze jednego.

    Data wizyty w lokalu: 04 sierpnia 2013

    1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.

    Czy ta recenzja jest przydatna? Tak Nie

  • vitalik 68 recenzji

    10.12.2011, 17:00 napisał:
    • jedzenie
    • wystrój
    • obsługa
    • jakość / ceny

    Kebabowe zaskoczenie

    Byłem tutaj na kebabie latem 2010 oraz 2011. Zaopatrując się na żagle w pobliskiej biedronce zauważyłem donera, z którego pan skrajał mięso specjalną maszynką. Spojrzałem na mięso: było dopieczone, kawałki były cieniutkie - jak lubię, ponadto nie zauważyłem błysku nadmiernego tłuszczu.

    Zaryzykowałem, i okazało się, że w Giżycku jest kebab, który poradziłby spokojnie nawet w Warszawie. Mięso było kruche, soczyste, sosy gęste, mało tłuszczu oraz pyszny placek do tego. Kebab warty spróbowania, cena standardowa, czyli coś koło 10 złotych.

    12 z 13 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.

    Czy ta recenzja jest przydatna? Tak Nie

  • stiszyn 203 recenzje

    20.05.2011, 11:02 napisał:
    • jedzenie
    • wystrój
    • obsługa
    • jakość / ceny

    Zaskakująco dobry kebab

    Szczerze mówiąc nie spodziewałem się w miejscowości wielkości Giżycka trafić na dobry Kebab. Na szczęście się udało. Mięso jest niestety nie baranie, ale wołowe (i tak lepsze od kurczaka). Można zamówić albo w placku durum (10 zł), albo w grubym chlebie tureckim (7 zł mały, 9 zł duży). Kebaby naprawdę duże. Do tego placek durum lub chleb zapiekany, a nie podgrzewany w mikrofali. Pani nakładająca bardzo miła. Usiąść można w sumie tylko na dworze pod parasolami przy plastikowych stolikach (w środku tylko jeden stolik). Mięsa mogłoby być więcej i gdyby to był kebab w Warszawie, pewnie dałbym 3 gwiazdki, ale tak daję 4 za smak. Na pewno lepszy kebab niż najlepszy, jaki jadłem w Poznaniu czy Lublinie.

    Data wizyty w lokalu: 12 maja 2011, godz. 18:00

    3 z 5 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.

    Czy ta recenzja jest przydatna? Tak Nie

Gastronauci, którzy odwiedzili stronę tej restauracji, oglądali również:

Nowe w okolicy: Giżycko

Ładowanie wyników...