bartolicy 4 recenzje
25.04.2013, 15:01 napisał:Bardzo fajne miejsce
Fajne miejsce z sympatyczną atmosferą (chociaż czasami trafi się mniej sympatyczny/a kelner/ka). Pizza bardzo smaczna, a sos czosnkowy wprost rewelacyjny.
MarzenaP 4 recenzje
28.03.2013, 14:17 napisał:Bardzo smaczna pizza, pyszne wino
Bardzo sympatyczne miejsce, jadłam tam tylko pizze, ale ze spokojną głową mogę ją polecić. Czasami tylko jest tłoczno i głośno. Mają pyszne wino stołowe i bardzo przyzwoitej cenie. Warto tylko wieczorami i w godzinach obiadowych rezerwować stolik.
1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
brunetka86 3 recenzje
14.03.2013, 03:01 napisał:Bardzo przyjemna restauracja z dobrym jedzeniem
Jestem tam stałym gościem :) Mają bardzo dobre makarony i niedrogie. Wnętrze jasne przyjemne, obsługa dyskretna. Sami robią boski makaron, jeśli mam ochotę na makaron to tylko tutaj! Bardzo dobra pizza. Prawie wszystkie stoliki są zajęte zwłaszcza te najlepsze niestety. Mogłabym tam jeść codziennie. Gorąco polecam.
Pe_i_Zet 41 recenzji
10.03.2013, 16:01 napisał:Warto zajrzeć
Duże wrażenie robi ładny wystrój. Duże stoliki, otwarta przestrzeń.
Rodzaje pizzy raczej inne niż te w sieciówach. Dużo ciekawych dodatków.
Jedna pizza to porcja na średniej wielkości obiad dla 2 osób. Albo - jak u nas - dla pary.
Obsługa w porządku. Właściwie prawie niezauważana po przyjęciu zamówienia. Cena pizzy 20-30 zł. Duży wybór makaronów i przekąsek.
Warto wpaść i sprawdzić. Według nas miło, ale znamy lepsze.Czy ta recenzja jest przydatna?
Nitka9 3 recenzje
09.03.2013, 22:47 napisał:Jeśli pizza, to tylko w A Modo Mio!
Pizzerię znam wiele lat. Kiedyś, gdy mieszkałam blisko, byłam stałą bywalczynią. Teraz, choć mieszkam na drugim końcu Warszawy, na pizzę przyjeżdżam tylko tu. To moja ulubiona pizzeria, a raczej pizza - Nonsolo pizza (23 zł). Bardzo lubię też tutejszą zupę serową i krem pomidorowy, który jest boski, gęsty, pikantny, taki jak lubię.
Próbowałam tu również sałatę, ale pamiętam, że wyszłam wówczas głodna. Teraz nie ryzykuję, jeśli mam ochotę na pizzę to tylko tu :).
Bardzo często restauracja jest zapełniona niemal do ostatniego stolika. Obsługa bardzo miła, sprawna. Wystrój, choć jakiś czas temu się zmienił przy rozbudowie, to i tak jest taki trochę ponury, ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Mam swoje ulubione miejsce przy oknie, gdzie jest jasno i słonecznie :).Data wizyty w lokalu: 05 marca 2013Czy ta recenzja jest przydatna?
zuzica 24 recenzje
18.11.2012, 16:00 napisał:Jeśli pizza to tylko tu
Nie jestem specjalną amatorką pizzy, ale to co podają w Amodo Mio nie ma nic wspólnego z tym, co w Polsce przyjęliśmy, że pizzą jest. W Amodo Mio podaja prawdziwą, włoską pizzę, na cieniutkim chrupiącym cieście, które sprawia, że tutejsze placki są daniem naprawdę lekkim. Bogaty wybór dodatków do pizzy, ale to właściwie rzecz drugorzędna przy oliwie czosnkowej, którą podają tu razem z sosem pomidorowym. Właściwie mogłabym jeść tylko to pyszne ciasto maczane w oliwie. Ponadto, przyzwoite domowe wino na karafki. Wystrój taki sobie, ale przytulnie i ciepło - nie ma co się czepiać. Dla pizzy na pewno wrócę tu jeszcze nie raz. Przebija nawet tę z Barskiej.
1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
Akuka 10 recenzji
18.10.2012, 10:12 napisał:Poprawne miejsce dla amatorów pizzy
Nie można powiedzieć nic złego ale też nic szczególnie powalającego. Zwykła, przeciętna włoska restauracja z poprawną obsługą i jedzeniem. Zamówiliśmy pizzę i była smaczna, przystawki niewielkie, bez polotu, ale do zjedzenia (carpaccio - najprostsze, bruschetta podobnie). Deser malutki (tiramisu).
Można śmiało się tam udać, ale głowy nie urywa :).1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
aagorska 245 recenzji
02.10.2012, 11:53 napisał:Nie jest źle! Mnie pasuje!
Znam tę knajpę sprzed 5 laty, kiedy to często przychodziliśmy tu rodzinnie na obiady. Potem nie było nas w Warszawie, a teraz znów odwiedzamy stare kąty...
Wpadliśmy w niedzielę w sam środek rodzinnego piku obiadowego. W knajpie wrzało. Wszystkie stoliki zajęte. Goście uśmiechnięci, zadowoleni, nie wyglądali jakby byli tam za karę ;), dlatego sądzę, że opinię które tu czytam, o tym że A Modo Mio jest na równi pochyłej są mocno przesadzone ;).
Choć knajpa była pełna, szybko przejęła nas menedżerka, która w ciągu kilku minut zaproponowała zwalniający się stolik. To samo dotyczyło również gości, którzy stali w kolejce przed nami. Co prawda wcześniejszy kontakt z kelnerkami, które, jak się domyślam, mogą być zwyczajnie w takich okolicznościach mocno przemęczone, sugerował, że na stolik poczekamy dłuższy czas, a na dania kolejne 40 minut. Dobrze, że się nie zdążyliśmy zniechęcić przed przyjściem pani menedżer...
Bardzo szybko nas potem obsłużono, grzecznie uprzedzając, że na podanie dań możemy czekać do 40 minut. Ale ponieważ to dla nas w takich okolicznościach zrozumiałe, i nigdzie się nie spieszyliśmy, spokojnie wyobraziliśmy sobie, że przy lampce wina i talerzu przystawek bez problemu możemy poczekać.
Obsługa generalnie bardzo miła, uwijająca się sprawnie i szybko. Talerz przystawek - włoskich serów i wędlin był przeogromny, choć w karcie nic nie wskazywało na to, że to porcja dla 2 lub nawet 3 osób. Wszystko było świeże i pyszne. Dobrze, że drugie z nas nie zamówiło przystawki, daliśmy radę ;). Potem przyszły dania główne - dla P. pizza z tuńczykiem i rukolą. Przepyszna. Dla mnie dorada z grilla z sałatą. Wyśmienita. Na koniec jeszcze ciastko czekoladowe - pierwszorzędne.
Warto wracać i odwiedzać stare kąty. Cieszę się, że A Modo Mio ma się tak dobrze :).Opinia dnia z 03.10.2012 r.2 z 2 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
omegaiga 3 recenzje
01.10.2012, 20:46 napisał:Jedzenie dobre, obsługa niekoniecznie
Jedzenie było według mnie smaczne, dobrze doprawione.
Na początku obsługiwał mnie bardzo miły pan kelner, starał się polecić potrawy pod mój gust, plus za to. Kiedy przyszedł czas płacenia rachunku nagle miałam 3 kelnerów naraz. Dwoje spytało się czy chcę już płacić, trzeci przyszedł w międzyczasie, potem jeden zabrał rachunek, przyniósł resztę i trzeci zabrał rachunek drugi raz. Plus - 27 zł za omlet z frytkami?Data wizyty w lokalu: 16 września 2012, godz. 13:001 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
rajan 7 recenzji
05.09.2012, 13:47 napisał:Przeciętna
Przychylam się do pozostałych opinii, że to miejsce znacznie się pogorszyło. Dużo już napisano obsłudze... mogę tylko potwierdzić, że na wszystko trzeba czekać.
Co do pizzy - na pewno jest gorzej jak było. Generalnie jest smacznie (znam o wiele gorsze pizze), tylko raczej cena nie odpowiada jakości. Inne dania, które jadłem były smaczne, choć faktycznie są "skąpe". Jeżeli zamówisz jakiś makaron, to dostaniesz głównie makaron - ciężko złapać smak sosu.
Dodam, że w lokalu jest ciasno i głośno. Zawsze mam problem z zaparkowaniem i znalezieniem lokalu (parkuję od tyłu, bo od Grójeckiej nie ma takiej możliwości).0 z 3 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
ostatnio dodane
bądź pierwszy