Nowe zasady dotyczące cookies

Ta strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Dowiedz się więcej o Polityce Cookies. i odwiedź stronę wszystkoociasteczkach.pl.

Pizza Killer

where are you? voivodeship: mazowieckie city: Płock
2.2
number of reviews: 11 detailed ratings

is the favourite restaurant of 0 gastronauts

people going to this restaurant 0 gastronauts

ul. Grodzka 3 09-400 Płock
tel: (24) 268-81-25
type of restaurant: pizzeria type of cuisine: Italian main course price: 20 zł and under

reviews (11)

  • monika_22 10 reviews

    21.05.2013, 23:18wrote:
    • food
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Bardzo dobra pizza, polecam :)

    Podczas wizyty w Płocku postanowiliśmy z chłopakiem zajrzeć do tej pizzeri na pizzę oczywiście ;). Moje wrażenia są takie, co napiszę w punktach:
    *wystrój mało klimatyczny, ale nie jest najgorzej,
    * obsługa średnia, bo trzeba było samemu się upomnieć o zamówienie, o rachunek, więc nie powiedziałabym, że najmilsza,
    * rekompensatą była jednak pizza- XXL vesuvio, którą ledwo zjedliśmy, ale była przepyszna! Dla niej było warto tam przyjść. Cienkie, miękkie ciasto, przy bokach w jednym miejscu lekko spalone, ale to normalne, może się zdarzyć. Dodatki smaczne, pyszny ser mozzarela, świetna szynka i salami. Do tego cola z lodem i sok porzeczkowy z lodem jako doskonałe napoje dla ochłody. Sosy: pomidory, czosnkowy naprawdę dobre.

    Podsumowując: mimo średniej obsługi polecam, bo dla mnie jednak ważniejsze jest dobre jedzenie, obsługe mogę więc przeboleć :).

    Date of restaurant visit: 19 may 2013

    4 out of 4 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

  • ofeliaaa 9 reviews

    21.01.2013, 14:35wrote:
    • food
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Kebab - tragedia

    Pizzerię odwiedziliśmy podczas finału WOŚPu, zachęceni dużą ilością klientów w środku. Zamówiliśmy z narzeczonym kebaba. Według menu powinniśmy mieć do wyboru cienką lub grubą zrolowaną bułkę. Kelner niestety zapytał jaki sos sobie życzymy. Po długim czasie oczekiwania (ok. 25min, pomimo że poza nami został jedynie 2 klientów), rozejrzeniu się po sali, gdzie wszystko jest z innej bajki, dostaliśmy po kebabie... przepraszam - po mięsie z kurczaka z surówką jak do schabowego w pszennej bułce, w której klient obok miał hamburgera. Jednym słowem - tragedia. Po spróbowaniu połowa została na talerzu. Po zapytaniu kelnera jak robią mięso do kebaba, ten zdziwiony odpowiedział - odgrzewamy. Pytam - no tak, ale jak jest najpierw przygotowywane. - Na patelni smażymy, z przyprawą... Lokal powinien dostać zakaz nazywania tej potrawy kebabem. Zdecydowanie nie polecam.

    Date of restaurant visit: 13 january 2013

    4 out of 4 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

  • fishunio 1 review

    02.08.2013, 13:27wrote:
    • food
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Tragedia kebab

    Nic gorszego nie jadłem w życiu, kebab w bułce od hamburgera, mięso odgrzewane, kelnerka nawet nie zapytała o sos. Później okazało się, że kebab jest polany sosem do pizzy, a zamiast surówki było dodane kilka liści sałaty i plasterek pomidora. Może kebab nie jest specjalnością tego lokalu, ale nie powinni go reklamować na samym wejściu. Zaproponowałem bezdomnej, przechodzącej obok żeby zabrała resztę tego specjału, ale nawet ona nie chciała tego tknąć.

    Date of restaurant visit: 01 august 2013, en, partials, opinions, opinion, hour 18:00

    5 out of 6 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

  • sandy91 6 reviews

    06.02.2013, 20:53wrote:
    • food
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Superpizza

    Killer słynie głównie z pizzy. Zaglądam tam z chłopakiem już od prawie 6 lat. Pizza ma nadal taki sam, świetny smak. Ser to prawdziwa mozzarella, cienkie ciasto i spora ilość dodatków zachęcają do jedzenia.
    Jedyny minus samej pizzy to to, że po wystygnięciu (a dzieje się to bardzo szybko) staje się giętka, miękka. Z chłopakiem bierzemy zawsze rozmiar XL, bo oboje lubimy dobrze (i dużo) zjeść. Dostajemy za darmo do pizzy dwa sosy - pomidorowy i czosnkowy. Ten pomidorowy jest super, czosnkowego nie próbowałam, bo nie lubię.

    Wystrój jak wystrój - nic nadzwyczajnego, ale przynajmniej jest klimatycznie. Obsługa mogłaby być lepsza. Najgorszy jest pan "emo", nie mówi ani dzień dobry, ani dziękuję, ani czegokolwiek... Raz nam się zdarzyło, że pomylili nam pizze, ale kelner był wtedy nowy. Teraz pracuje tam sympatyczna dziewczyna i trochę chyba złagodziła obyczaje wśród facetów :).

    Ogólnie - polecam, jeśli chcecie zjeść dobrą pizzę. Pizza XL (45 cm średnicy i cała w dodatkach, bez pustych boków) i dwa napoje kosztują nas ok. 33 zł - nie jest źle :).

    1 out of 1 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

  • baff 9 reviews

    03.05.2012, 17:57wrote:
    • food
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Okropny naleśnik z kurczakiem, z mięsem z kebaba

    Do Killera trafiliśmy późno wieczorem, około godziny 23.00. Mimo dość późnej pory zarówno w środku, jak i na zewnątrz było zajętych kilka stolików. Odczytaliśmy to za dobry znak.

    Nie jedliśmy pizzy, jedynie naleśniki z kurczakiem "curry" (15 zł, duży). Naleśnik słusznych rozmiarów, jednak smak pozostawia wiele do życzenia... Coś w stylu kebaba tylko z naleśnikowym ciastem (!), a do tego sos do pizzy.

    Nie polecam. Obsługa małomówna.

    1 out of 1 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

  • MGWD 28 reviews

    02.08.2011, 09:14wrote:
    • food
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Całkiem nieźle

    Do Pizzerii Killer trafiliśmy w dość specyficznym terminie: w ten weekend Płock opanowany był przez tysiące młodych ludzi, którzy przybyli na festiwal Audioriver. Czując narastający głód, zniechęceni brakiem miejsc w innych lokalach w mieście, lub długim czasem oczekiwania na zamówienia (w niektórych lokalach na zwykłą pizzę trzeba było czekać DWIE godziny), widząc zwalniający się stolik w Pizzerii Killer, bez zastanowienia usiedliśmy. W ogródku wszystkie stoliki zajęte, ze dwa wolne stoliki w środku. Mimo to (biorąc pod uwagę wybitnie zabawowy charakter goszczących w Płocku w ten weekend młodych ludzi) obsłudze udało się zachować w miarę czyste stoły, lokal i toaletę. Nauczeni doświadczeniem z poprzedniego lokalu (z którego wyszliśmy kiedy czas oczekiwania na piwo przekroczył 30 minut), przygotowaliśmy się na długie oczekiwanie na przyjście kelnera, ale ten o dziwo zjawił się z kartami dość szybko. Poinformował jedynie, że ze względu na dużo zamówień na pizzę trzeba będzie czekać nieco dłużej (od 40 minut do godziny), ale pozostałe dania przygotowywane są na bieżąco. Zachęceni na początek postanowiliśmy wziąć pieczywo czosnkowe z serem i „wypasioną sałatkę grecką” (czyli zwykła grecka z dodatkowym łososiem i anchois). Pieczywo jak pieczywo (choć trochę trzeba było na nie czekać), ale sałatka naprawdę udana i do tego naprawdę duża porcja. Postanowiliśmy spróbować również naleśnika z brokułami, fasolką, marchwią i serem oraz dodatkowym kurczakiem – naprawdę duża porcja i bardzo smaczny. Ja zadowoliłem się tortillą z kurczakiem na ostro – również całkiem smaczna, choć sos mógłby być nieco bardziej ostry i aromatyczny i naprawdę duże danie. Na koniec całkiem miłe zaskoczenie związane z wysokością rachunku (przyznaję, że jesteśmy przyzwyczajeni do cen łódzko-warszawsko-trójmiejskich, więc nie wiem jak wypada Killer w porównaniu z innymi lokalami w Płocku).
    Ogólnie, raz jeszcze biorę pod uwagę okres, w którym gościliśmy w Płocku, Killer porównując do tego jak inne lokale w mieście poradziły sobie ze wzmożonym zainteresowaniem ze strony klientów, obsługa w Killerze naprawdę dobrze dała sobie radę. Do tego całkiem dobre jedzenie i dość przyjemne wnętrze i ogródek. Ogólna ocena: mocna czwórka.

    Date of restaurant visit: 30 july 2011, en, partials, opinions, opinion, hour 19:00

    Is this review helpful? Tak Nie

  • Zetunia 26 reviews

    18.08.2010, 21:01wrote:
    • food
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Pierwszy i ostatni raz

    Wszystko ładnie, pięknie, menu bogate, pizza bez szału, grillowany kurczak bez szału, sałata ze schabem bez szału, ale szał był przy czekaniu na zamówione potrawy! Toż to pizzeria jest! 10 minut, 15 rozumiem, ale nie 40 minut w oczekiwaniu na sałatkę!!! 4 osoby, każdy zamówił co innego i mało z głodu nie padliśmy! Pani uprzedziła, że na pizzę trzeba czekać do 30 minut, no ale żeby 40 minut na sałatę i kilka warzywek! Szok w trampkach po prostu. Kiedy dostałam sałatę, to zrozumiałam: wyglądała bardzo apetycznie i też tak smakowała. Ale kto kroi drobniusieńko sałatę lodową, się pytam? Jaki kucharz robi taką profanację? Kolorowe eleganckie podanie, na spodzie posiekana (!) sałata lodowa, elegancko ułożone pomidorki, jajeczko, cebulka, schabik i sosik - pięknie. Byłam przeogromnie zawiedziona, bo myślałam, że sałatę dostanę jako pierwsza, a tutaj pomyłka, pierwsza podana była pizza, potem grillowany kurczak z frytkami i na końcu ta nieszczęsna sałata... Moja noga nie wstąpi tam nigdy więcej. Czas oczekiwania nie do przyjęcia dla głodnego klienta. Na rachunek trzeba czekać drugie tyle, na wodę, piwo czy cokolwiek do picia znów tyle samo, bo pani zapomniała... koszmar...

    2 out of 2 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

  • Mscigniew 2 reviews

    18.02.2011, 01:23wrote:
    • food
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Niemiła obsługa

    Lokal przytulny i zadbany, obsługa natomiast tragiczna. Po odczekaniu 10 minut łaskawie podszedł do nas Pan, który nie odezwał się ani słowem wysłuchując tylko co chcemy zamówić, to samo było przy podaniu zamówienia czy płaceniu rachunku. Ogólnie zdziwiony bylem, bo na koniec odpowiedział do widzenia. Wybraliśmy pizze z karty w której od ilości pozycji dostaje się oczopląsu. Wybraliśmy jedną pizzę z gatunku XXXL i naprawdę taka była, robiła ogromne wrażenie i po połowie totalnie wymiękliśmy. Atutem był tez jej smak.
    Ze względu na pizze polecam, ale tylko gdy ma się mnóstwo czasu i nie zależy Ci na tym żeby obsługa zachowała minimum kultury osobistej.

    1 out of 1 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

  • majorKorosz 1158 reviews

    16.06.2009, 01:16wrote:
    • food
      I don't want to rate
    • decor
    • staff
    • quality / prices

    Kawa o poranku

    W niedzielny poranek jednym z pierwszych lokali, który rozpoczął pracę na ulicy Grodzkiej w Płocku była Pizzeria Killer. Już o 10.00 rozstawiony był ogródek i mogłem wraz z Basią wybrać się na kawę. Kawa z przyjemną warstewką śmietanki 6,5 zł. Podana przez kelnera szybko i z gracją. Byliśmy tego dnia pierwszymi klientami i gorąca kawa wprowadziła nas w miły nastrój rozpoczynającej się leniwie niedzieli. Dokonując zamówienia wstąpiłem do wnętrza lokalu. Bar usytuowany frontalnie. Sala pełna drewnianych stolików. Zacisznie. Na pewno będąc ponownie w Płocku wstąpimy tu coś przekąsić. Kawa i atmosfera wydały się zachęcające.

    1 out of 1 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

  • angel21 4 reviews

    05.06.2010, 22:06wrote:
    • food
    • decor
    • staff
      I don't want to rate
    • quality / prices
      I don't want to rate

    Szok

    Powiem tylko to, aby omijać ten lokal szerokim łukiem, jedzenie średnie, czas oczekiwania na realizację zamówienia koszmarnie długi. Napoje mało schłodzone, a obsługa zachowuje się jakby za karę tam byli.

    3 out of 3 users found this review helpful.

    Is this review helpful? Tak Nie

People who visited this restaurant page checked out also:

new restaurants: Płock

Loading results...