Huśtawka

gdzie jesteś? województwo: mazowieckie » miejscowość: Warszawa
3.9
liczba opinii: 5 oceny szczegółowe

to ulubiony lokal 3 gastronautów

do tego lokalu wybiera się 8 gastronautów

ul. Bracka 20a Warszawa (Pałac Brzozowskich) Stoliczku.pl
typ lokalu: klub typ kuchni: hiszpańska, włoska, koktajle (bezalkoholowe), drinki cena dania głównego: 20 - 40 zł
dodatkowe atuty
Button

• anna_dziewanna 20 recenzji

12.05.2012, 21:24 napisał:
    • jakość / ceny

Niebanalne miejsce w świetnej lokalizacji

Usytuowany przy Brackiej w podwórku lokal - jedno z najlepszych miejsc na piwo/drinka jakie znam.

Wystrój ciekawy, nienachalny, obsługa profesjonalna, nieszczególnie wchodząca w interakcję, ale to plus w takich miejscach.
    Latem, jeśli ma się szczęście, można usiąść na zewnątrz, ale nawet w środku jest przyjemnie, niezbyt głośno i swobodnie.
    Piwo - jak piwo :). Zimne, dobre, nierozrzedzone. W takim miejscu smakuje wybornie.

• wueska 1 recenzja

20.03.2012, 14:01 napisał:

Idealna na drinka :)

Wystrój nowoczesny, dużo fajnych zakątków, niestety łazienki w niej najlepszej kondycji. Lokalu można przy pierwszym podejściu nie znaleźć. Obsługa sympatyczna. Jedzenia chyba nie ma w karcie, alkohol w przyzwoitych cenach jak na tę okolicę. Polecam, idealne miejsce na spotkania po pracy.

• eugene 1 recenzja

06.11.2011, 19:40 napisał:

Na spokojną imprezkę

Bardzo klimatycznie usytuowane miejsce, przy Chmielnej. Obok kilku innych klubów. Troszkę schowane i można się zgubić. Jedzenia nie oceniam, bo nie wiem czy tam w ogóle jest coś do jedzenia.
    Obsługa bardzo przyjemna i uśmiechnięta, choć czasem nieogarnięci :)
    Imprezy i koncerty na poziomie ale strasznie cicho :(
    Ogólnie polecam.

• Castle_Bravo 4 recenzje

09.05.2010, 23:04 napisał:

Świetny klimat

Niezwykle klimatyczne miejsce w samym centrum miasta. Przyznam, że nie próbowałem wyrobów kulinarnych, a jedynie napoje, jednak do tej pory mogę opisać ten lokal właściwie w samych superlatywach.

0 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.

• Justi09 7 recenzji

27.07.2009, 14:16 napisał:

Wyróżnia się na mapie Warszawy

Jedzenie bardzo smaczne - super dobrane kombinacje potraw; ceny bardzo przyjemne, nawet alkoholi: Mojito (zależy kto robi, ale polecam Panów, bo koleżanki się nadal uczą) niespotykany w warszawskich knajpach - UWAGA: smak rumu jest wyczuwalny! i kosztuje 15 PLN ;)

Bardzo polecam na lanczowanie, drink po pracy czy imprezę w weekend.

2 z 2 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.

zobacz większą mapę lub wyznacz trasę dojazdu

nowe lokale: Warszawa

Ładowanie wyników...