anna_dziewanna 20 recenzji
12.05.2012, 21:24 napisał:Niebanalne miejsce w świetnej lokalizacji
Usytuowany przy Brackiej w podwórku lokal - jedno z najlepszych miejsc na piwo/drinka jakie znam.
Wystrój ciekawy, nienachalny, obsługa profesjonalna, nieszczególnie wchodząca w interakcję, ale to plus w takich miejscach.
Latem, jeśli ma się szczęście, można usiąść na zewnątrz, ale nawet w środku jest przyjemnie, niezbyt głośno i swobodnie.
Piwo - jak piwo :). Zimne, dobre, nierozrzedzone. W takim miejscu smakuje wybornie.Czy ta recenzja jest przydatna?
wueska 1 recenzja
20.03.2012, 14:01 napisał:Idealna na drinka :)
Wystrój nowoczesny, dużo fajnych zakątków, niestety łazienki w niej najlepszej kondycji. Lokalu można przy pierwszym podejściu nie znaleźć. Obsługa sympatyczna. Jedzenia chyba nie ma w karcie, alkohol w przyzwoitych cenach jak na tę okolicę. Polecam, idealne miejsce na spotkania po pracy.
eugene 1 recenzja
06.11.2011, 19:40 napisał:Na spokojną imprezkę
Bardzo klimatycznie usytuowane miejsce, przy Chmielnej. Obok kilku innych klubów. Troszkę schowane i można się zgubić. Jedzenia nie oceniam, bo nie wiem czy tam w ogóle jest coś do jedzenia.
Obsługa bardzo przyjemna i uśmiechnięta, choć czasem nieogarnięci :)
Imprezy i koncerty na poziomie ale strasznie cicho :(
Ogólnie polecam.Czy ta recenzja jest przydatna?
Castle_Bravo 4 recenzje
09.05.2010, 23:04 napisał:Świetny klimat
Niezwykle klimatyczne miejsce w samym centrum miasta. Przyznam, że nie próbowałem wyrobów kulinarnych, a jedynie napoje, jednak do tej pory mogę opisać ten lokal właściwie w samych superlatywach.
0 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
Justi09 7 recenzji
27.07.2009, 14:16 napisał:Wyróżnia się na mapie Warszawy
Jedzenie bardzo smaczne - super dobrane kombinacje potraw; ceny bardzo przyjemne, nawet alkoholi: Mojito (zależy kto robi, ale polecam Panów, bo koleżanki się nadal uczą) niespotykany w warszawskich knajpach - UWAGA: smak rumu jest wyczuwalny! i kosztuje 15 PLN ;)
Bardzo polecam na lanczowanie, drink po pracy czy imprezę w weekend.2 z 2 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
ostatnio dodane
bądź pierwszy