Pizzeria Nil

gdzie jesteś? województwo: warmińsko-mazurskie » miejscowość: Iława
3.3
liczba opinii: 3 oceny szczegółowe

to ulubiony lokal 0 gastronautów

do tego lokalu wybiera się 0 gastronautów

ul. Sobieskiego 55 14-200 Iława tel: (89) 648 84 77
typ lokalu: pizzeria typ kuchni: arabska, włoska, pizza cena dania głównego: poniżej 20 zł

• WERNER 1 recenzja

20.08.2010, 19:15 napisał:

Beznadzieja

Nowa forma, stara padła, ale nazwa ta sama. Czas oczekiwania tragedia - min. 30min. Jedzenie kiepskie - shoarma nie doprawiona, pizza mała, a za 12 zł dostaniesz 1 (słownie: jeden!) naleśnik na wiellllkiiiim talerzu i trochę zieleniny!!! Nie polecam - drogo i niesmacznie. Nadrabiają jedynie wystrojem. I ciekawostka: zamówisz danie bez jakiegoś dodatku, bo nie lubisz i tak go nie odliczą!!!

• alabrzoza 1 recenzja

29.01.2010, 18:42 napisał:

Pizza na poziomie

Pizzeria Nil, jest chyba jedną z najstarszych w Iławie, i muszę powiedzieć, że dotrzymuje tempa nowym. Pizza naprawdę dobra, możliwość dowozu do domu jest szczególnym atutem. Szkoda tylko, że nie ma strony w internecie z menu. Jadałam tam kilka razy, do obsługi nie mam żadnych zastrzeżeń, wystrój odpowiada nazwie, miło i przytulnie.

• forest 1 recenzja

05.09.2008, 22:20 napisał:

Bywało lepiej

Pizzeria Nil wyraźnie obniżyła loty, ale iławska konkurencja też nie powala na kolana. Główną zaletą Nilu są niskie ceny. Za 14 zł można zjeść całkiem przyzwoitą pizzę. Niestety nie napijecie się do niej piwa i to jest poważny mankament.

zobacz większą mapę lub wyznacz trasę dojazdu

nowe lokale: Iława

Ładowanie wyników...