Pizzeria Gruby Benek

gdzie jesteś? województwo: śląskie » miejscowość: Częstochowa
1.9
liczba opinii: 5 oceny szczegółowe

to ulubiony lokal 0 gastronautów

do tego lokalu wybiera się 0 gastronautów

ul. Dekabrystów 33 paw.5 Częstochowa (na parterze kompleksu handlowo-gastronomicznego przy Dekabrystów) tel: (34) 372 22 32
typ lokalu: pizzeria typ kuchni: włoska, pizza, przekąski cena dania głównego: poniżej 20 zł
dodatkowe atuty

• 12345678x 4 recenzje

08.12.2009, 20:00 napisał:
      nie oceniam
      nie oceniam

Mortadela zamiast salami

To nie żart. Dostałem właśnie pizzę z mortadelą zamiast salami. Pizza niesmaczna. Nie polecam.

• anemon 2 recenzje

18.11.2008, 20:10 napisał:

Rekord w długości oczekiwania

Czekaliśmy dwie i pół godziny na pizzę! W dodatku była okropna. Nic więcej nie dodam.
    Wnioski: nie zamówię już na wynos od Benka.

1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.

• wskazowka 5 recenzji

14.09.2008, 23:26 napisał:

Nie bardzo

Byłam w GB może z 2 razy i już tam chyba nie wpadnę. Nie podoba mi się lokal (jest o wiele za mały!). Długo czekałam na pizzę, którą zamówiłam, a która okazała się niemal naleśnikiem. Sos pomidorowy przypominał bardziej dżem niż sos. Chwali się im jedynie dobrą cenę i konkursy (np. ten z logo GB i darmowym karnetem).

• agusia88 7 recenzji

23.02.2008, 23:47 napisał:

Okropność

Zamówiliśmy pizzę, poczekaliśmy w budynku na zrobienie. Zanieśliśmy do domu. Otwieramy, niby ok. jemy i co widzę - zakalec. Zdenerwowaliśmy się bardzo. 30 zl na pizzę z podwójną porcją składników (4 składniki) i taki zonk! Polowa pizzy została wyrzucona, nic sie nie najedliśmy! Jedyne co było zjadliwe to końcówki pizzy. Ciasto surowe. Więcej tam nie pójdę. Zawiodłam się. Poza tym dodatki w pizzy nie były świeże, jak np. ananas. Po prostu coś okropnego.

• lester50 306 recenzji

12.10.2007, 10:43 napisał:

Można, jeśli lubisz pizzę

Pizzeria na parterze centrum handlowego Dekabrystów, latem stoliki również na powietrzu, niestety spory ruch samochodowy i autobusowy na ulicy bardzo przeszkadza - hałas i kłęby spalin ze znanych z tego autobusów MPK. Starter 11 zł, do tego każdy dodatek 2,49 zł lub 2,99 zł - szynka, kiełbasa, pieczarki, pomidory itp. możliwość skomponowania dowolnej pizzy, również dostawy na telefon, podobno Gruby Benek to postać autentyczna... (?)

nowe lokale: Częstochowa

Ładowanie wyników...