opinie gastronautów (5)
12345678x 3 recenzje
08.12.2009, 20:00 napisał:Mortadela zamiast salami
To nie żart. Dostałem właśnie pizzę z mortadelą zamiast salami. Pizza niesmaczna. Nie polecam.
anemon 2 recenzje
18.11.2008, 20:10 napisał:Rekord w długości oczekiwania
Czekaliśmy dwie i pół godziny na pizzę! W dodatku była okropna. Nic więcej nie dodam.
Wnioski: nie zamówię już na wynos od Benka.1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za przydatną.
wskazowka 5 recenzji
14.09.2008, 23:26 napisał:Nie bardzo
Byłam w GB może z 2 razy i już tam chyba nie wpadnę. Nie podoba mi się lokal (jest o wiele za mały!). Długo czekałam na pizzę, którą zamówiłam, a która okazała się niemal naleśnikiem. Sos pomidorowy przypominał bardziej dżem niż sos. Chwali się im jedynie dobrą cenę i konkursy (np. ten z logo GB i darmowym karnetem).
agusia88 7 recenzji
23.02.2008, 23:47 napisał:Okropność
Zamówiliśmy pizzę, poczekaliśmy w budynku na zrobienie. Zanieśliśmy do domu. Otwieramy, niby ok. jemy i co widzę - zakalec. Zdenerwowaliśmy się bardzo. 30 zl na pizzę z podwójną porcją składników (4 składniki) i taki zonk! Polowa pizzy została wyrzucona, nic sie nie najedliśmy! Jedyne co było zjadliwe to końcówki pizzy. Ciasto surowe. Więcej tam nie pójdę. Zawiodłam się. Poza tym dodatki w pizzy nie były świeże, jak np. ananas. Po prostu coś okropnego.
lester50 270 recenzji
12.10.2007, 10:43 napisał:Można, jeśli lubisz pizzę
Pizzeria na parterze centrum handlowego Dekabrystów, latem stoliki również na powietrzu, niestety spory ruch samochodowy i autobusowy na ulicy bardzo przeszkadza - hałas i kłęby spalin ze znanych z tego autobusów MPK. Starter 11 zł, do tego każdy dodatek 2,49 zł lub 2,99 zł - szynka, kiełbasa, pieczarki, pomidory itp. możliwość skomponowania dowolnej pizzy, również dostawy na telefon, podobno Gruby Benek to postać autentyczna... (?)